Bruiloften

Er zijn weinig dingen leuker dan het vastleggen van een bruiloft. Ieder bruidspaar is uniek en dat houd je als fotograaf scherp.

Jullie karakter doorvertalen in de foto’s is mijn doel. Dus geen geposeerde reportage, maar foto’s zoals jullie écht zijn. Ik leer jullie graag beter kennen voor een ontspannen sfeer.

Werkwijze

Over het algemeen boeken bruidsparen mij ongeveer 6 a 8 maanden voor de dag van hun bruiloft. Op deze manier is er genoeg tijd om elkaar beter te leren kennen en al jullie wensen en ideeën te bespreken.

Wanneer er na de kennismaking een goede klik is, stel ik een offerte voor jullie op zodat jullie alles nog een keer rustig kunnen doorlezen. Offerte akkoord en aanbetaling voldaan? Dan staat de datum definitief voor jullie gereserveerd.

Tarieven

Bruiloftsreportages beginnen bij €1990 voor 6uur fotografie (incl. 20×20 trouwalbum)

6 uur aanwezig €1990
7 uur aanwezig €2140
8 uur aanwezig €2290
9 uur aanwezig €2440
10 uur aanwezig €2590

Uren dienen aaneengesloten geboekt te worden. Meer dan 10uur fotografie? Uitbreiden kan in overleg voor €150 extra per uur. Minder uren? Dit is mogelijk voor bruiloften op een MA,DI of WO of bruiloften die 2 maanden na boeking plaatsvinden.

Elke bruiloftsreportage is inclusief:

  • Een kennismakingsgesprek om de (fotografie)mogelijkheden te bespreken
  • Een online gallery met de foto’s van jullie bruiloft om te delen met vrienden/familie
  • BTW & Reiskosten t/m straal van 50km buiten Eindhoven (daarbuiten €0,35 per km)
  • Digitale (high res) bestanden van de mooiste foto’s van jullie trouwdag (min. 200 foto’s bij 6uur fotografie. Daarna per extra uur + 25 foto’s) zorgvuldig nabewerkt
  • Een luxe minialbum (20×20) van jullie trouwdag met 10 fotospreads (samengesteld door fotografe)

Voor een trouwalbum op maat kun je contact opnemen met info@lotts.nl

Wedding stories