Coaching

Is fotografie voor jou meer dan een hobby? Wil je van jouw passie je werk maken? Met mijn één-op-één mentorsessies help ik jou als beginnend fotograaf bij het opstarten of het verder ontwikkelen van je eigen bedrijf. Ik deel graag mijn ervaringen om je verder op weg te helpen en je hebt alle tijd om me het hemd van het lijf te vragen ;-).

Voor ervaren fotografen bied ik speciale coaching trajecten aan (prijs op aanvraag) waarbij we samen gaan kijken hoe we jou als bedrijf én persoon kunnen laten groeien.

Mentorsessies
De mentorsessie vindt bij mij thuis plaats en duurt ongeveer 2 uur.

Datum en tijd in overleg
Duur: +- 2 uur
Locatie: Eindhoven, Nederland
Investering: €550 (excl. btw)


Coaching traject

Data en tijd in overleg
Duur: +- 2uur (4x per jaar)
Locatie: Eindhoven of online
Investering: Op aanvraag

 

Enthousiast? Stuur een mailtje naar info@lotts.nl om een sessie of coachingstraject in te plannen.

Review Qfotografie

Wat een enorme groei heeft mijn bedrijf doorgemaakt na het volgen van het coaching traject van Lotte. Tijdens de 4 coaching sessies heeft ze mij een spiegel voor gehouden en zijn we gaan uitzoeken wat de kernwaarden van mijn bedrijf nou eigenlijk zijn. Dit was precies het duwtje in de rug dat ik nodig had.

Door verschillende opdrachten en de manier van doorvragen zijn we bij de kern gekomen van wat er mocht veranderen in mijn bedrijf. Ik sta hierdoor veel meer achter mijn eigen werk. Door hardop tegen iemand je eigen gedachten uit te spreken komen er veel meer dingen naar boven dan dat je met jezelf kunt oplossen/uitzoeken.

Ik heb Lotte niet alleen ervaren als coach op trouwfotografie gebied maar ook als business coach/buddy waar ik alles aan kon vragen. Na het volgen van dit traject heb ik besloten om de coaching te verlengen omdat ik van mening ben dat het enorm waardevol is om te blijven reflecteren en van een afstandje naar je bedrijf te blijven kijken.’