Shoots

Wil je een keer professionele foto's van jezelf laten maken zoals je écht bent? Of wil je de liefde laten vastleggen tussen jou en je lover? Ik ga graag met jou/jullie op pad om samen iets moois te maken!

Kies een locatie die bij je past en ben vooral lekker jezelf. Wanneer je twijfelt over de locatie of wat jullie aan moeten; laat het me weten dan denk ik even met jullie mee.

Photoshoots duren ongeveer een uur waarbij je achteraf jullie foto's digitaal (in high res) toegestuurd krijgt.

Tarieven 2023

In je persoonlijke fotogallery kun je na de shoot zelf je favoriete bewerkte beelden downloaden in hoge resolutie en eventueel extra beelden bijbestellen.

Fotoshoot Pakket I
1-2 personen
1uur / 30 foto’s (digitaal geleverd)
€375*

Fotoshoot Pakket II
1-4 personen
1,5uur / 40 foto’s (digitaal geleverd)
€450*

Extra beelden uit je gallery bijbestellen kan voor €10 euro per foto, met een stapelkorting bij een afname van meer dan 10 foto’s.

* De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele reis(tijd)kosten (€0,40 per km vanaf Eindhoven tot een max van 45min vanaf 5644, Eindhoven).

Mama + mini

shoot pakket

Mama worden is een hele transformatie en de onvoorwaardelijke liefde die je als moeder voor je kleintje voelt is lastig in woorden uit te drukken. Dit pakket is voor de mama die in het eerste levensjaar van haar baby een mooie herinnering op beeld wil laten vastleggen.

Mama + baby (tot 1 jaar)
30 min / 10 foto’s (digitaal) *
Locatie: Eindhoven
€295 (pilot prijs)

* Je kiest zelf je favoriete foto's uit je persoonlijke fotogallerij. Extra foto's bijkopen is mogelijk

Stories