Shoots

Wil je een keer professionele foto's van jezelf laten maken zoals je écht bent? Of wil je de liefde laten vastleggen tussen jou en je lover? Ik ga graag met jou/jullie op pad om samen iets moois te maken!

Kies een locatie die bij je past en ben vooral lekker jezelf. Wanneer je twijfelt over de locatie of wat jullie aan moeten; laat het me weten dan denk ik even met jullie mee.

Photoshoots duren ongeveer een uur waarbij je achteraf jullie foto's digitaal (in high res) toegestuurd krijgt.

Tarieven 2024

In je persoonlijke fotogallery kun je na de shoot zelf je favoriete bewerkte beelden downloaden in hoge resolutie en eventueel extra beelden bijbestellen.

Fotoshoot Pakket I
1-2 personen
1uur / 30 foto’s (digitaal geleverd)
€399*

Fotoshoot Pakket II
1-4 personen
1,5uur / 40 foto’s (digitaal geleverd)
€475*

Extra beelden uit je gallery bijbestellen kan voor €10 euro per foto, met een korting bij een afname van de gehele gallery.

* De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele reis(tijd)kosten (€0,40 per km vanaf Eindhoven tot een max van 45min vanaf 5644, Eindhoven).

Mama + mini

shoot pakket

Mama worden is een hele transformatie en de onvoorwaardelijke liefde die je als moeder voor je kleintje voelt is lastig in woorden uit te drukken. Dit pakket is voor de mama die in het eerste levensjaar van haar baby een mooie herinnering op beeld wil laten vastleggen.

Mama + baby (tot 1 jaar)
30 min / 10 foto’s (digitaal) *
Locatie: Eindhoven
€299

* Je kiest zelf je favoriete foto's uit je persoonlijke fotogallerij. Extra foto's bijkopen is mogelijk

Kraamweek reportage

De kraamweek reportage is voor degene die de bijzondere eerste periode na de geboorte van zijn of haar kleintje wil laten vastleggen. Ongedwongen en precies zoals het is. Ik stap voor even in de babybubbel en leg de eerste momentjes vast. Een kraamweekreportage bestaat uit 2 of 3 shootmomenten ergens in de eerste maand na de bevalling. 

Per sessie ben ik er ongeveer 1 uur en leg ik de alledaagse momentjes  vast, zoals het voeden van jullie kleintje en het eerste badje bijv. Na de shoot ontvang je een gallery met de beelden en kun je zelf jouw 25 favoriete foto’s uitkiezen.

Kraampakket
2 shootdagen // +- 1uur per keer
25 foto’s per shoot (zelf uit te kiezen)
fotoalbum**
995 euro*

Kraampakket deluxe
3 shootdagen // +- 1uur per keer
25 foto’s per shoot (zelf uit te kiezen)
fotoalbum**
1295 euro*

 

* De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele reis(tijd)kosten (€0,40 per km vanaf Eindhoven tot een max van 45min vanaf 5644, Eindhoven).

** Na het opleveren van de laatste sessie ontvang je een fotoalbum met jouw favoriete foto’s als aandenken aan de kraamtijd

Stories